Vandrerhjem Hostel Maribo har åbent hele året.

Receptionens åbningstider:
Højsæson:
01/06 – 01/10 mellem kl. 16.00 – 19.00, eller efter aftale
Lavsæson:
01/10 – 01/06 mellem kl. 16.00 – 18.00, eller efter aftale

Sengelinned:
Brug af sengelinned og hovedpudebetræk er obligatorisk. Disse kan medbringes eller lejes i receptionen. Undladelse af brug kan medføre ekstra betaling. Ved afrejsen tages lejet sengelinned af og lægges på værelset.

Nøgler:
Der udleveres 2 nøgler til hvert værelse. En til værelset og en til hoveddøren. Hoveddøren låses kl 19.00 så husk derfor nøglerne når huset forlades. Husk at aflevere nøglerne i receptionen ved afrejse.

RO:
Af hensyn til andre gæster skal der være ro i tidsrummet 23.00 – 07.00

Mad:
På 1.sal findes et fuldt udstyret gæstekøkken som alle er velkomne til at benytte. Al rengøring og opvask er gæstens ansvar, så husk at efterlade køkkenet pænt og ryddeligt. Dog kan grupper på 15 pers. eller derover kun benytte gæstekøkkenet efter aftale, da faciliteterne og pladsen ellers ikke vil være tilstrækkeligt. Grupper vil dog kunne bestille aftensmad og det skal aftales skriftligt ved booking. Måltider indtages ved borde i den tilstødende spisestue. Madlavning og spisning på værelserne er ikke tilladt.

Morgenmad:
Gæster som ikke har bestilt morgenmad kan bruge gæstekøkkenet hvor der findes kaffe, te, musli og kornflakes til fri benyttelse.

Alkohol m.v.:
Alkohol må gerne medbringes, men må dog kun nydes i fælles opholdsrum. Der er mulighed for køb af øl og vand i receptionen i åbningstiden.

Rygepolitik:
I henhold til lov om rygepolitik er det ikke tilladt at ryge indendørs. Det er heller ikke tilladt at ryge ud af åbenstående vinduer eller døre. Vi henviser rygere til balkonen på stueetagen og 1. sal. Dog med hensyntagen til øvrige gæster.
Overtrædelse af forbuddet vil medføre afregning for ekstrarengøring af værelset på min. 1.000,- kr. Hvis rygning tillige aktiverer branddetektorerne/brandvæsenet vil afregning for dette også blive påført værelset med min. 6.000,- kr.

Kæledyr:
Hund/kat er tilladt på specialt værelse. Kæledyrerne må dog kun opholde sig på værelset.

Afbestilling:
Ved afbestilling 24 timer før ankomst, vil der ikke blive opkrævet gebyr. Ved afbestilling samme dag, eller ved udeblivelse, vil der blive opkrævet et gebyr svarende til prisen på værelset.

Betaling:
Der kan ved ankomst betales kontant (dkk/euro) eller med kreditkort, eller via vores kreditkort betalingsservice ved booking på vores bookingsites. Alle udenlandske kort modtages mod gebyr på 4%.

Afrejse og glemte sager:
På afrejsedagen skal værelset være forladt kl 10:00. Sengene skal redes og affaldsposen skal tømmes. Lejet sengelinned tages af og lægges på værelset. Husk at tjekke værelset for personlige ejendele inden afrejse. Glemte sager destrueres efter 10 dage.

Værterne har ansvar for den daglige drift og deres anvisning skal følges.