Lejrskole for hele klassen

lejrskole

Lejrskoleophold er noget helt specielt. De fleste kan vel huske hvordan det var dengang med gode og sjove minder fra forskellige lejrskole. Maribo Vandrerhjem tilbyder de helt perfekte rammer for lejrskoleophold.

Dejlige 1, 2, 3 elle 4-sengs værelser til børnene. Hvis lærerne har brug for lidt mere privat, kan vi tilbyde en stor og dejlig lejlighed med to soveværelser, køkken og stue samt altan med udsigt over Maribosøerne. Bad- og toiletfaciliteter er rigtig gode og I nyder nogle skønne fælles arealer.

På første sal findes der et fuldt udstyret klasselokale og i underetagen er der 2 store rum, der kan bruges til lidt af hvert, f.x. til undervisning, karaoke, dans, gymnastik, eller en afslutningsfest den sidste aften. Mulighederne er mange.

Vi har på Maribo Vandrerhjem en lang erfaring med at organisere lejrskoleophold og vi imødekommer ønsker der tilføjer et vellykket ophold. Den kost vi serverer er sund og varieret, men også velsmagende. Vi tager hensyn til specielle behov uanset om det er klassisk dansk mad og/eller vegetar og halal slagtning.

Morgenmaden serveres på det ønskede tidspunkt og der er muligt både at vælge en smør selv madpakke eller bestille færdiglavede madpakker til hele gruppen.

Mulighederne for aktiviteter i nærheden af Maribo Vandrerhjem er utallige. Udgangspunktet kan være historie, natur, geografi eller ren nydelse og sport. For at nævne nogle attraktioner kan vi nævne, Europas største safaripark, Knuthenborg; den økologiske gård Knuthenlund, Frilandsmuseet i Maribo og det aller vigtigeste – Naturpark Maribosøerne som er en naturperle uden lige.

Kontakt os i dag for et lejrskoleophold:
email: mail@maribo-vandrerhjem.dk
Tlf. +45 5478 3314